fbpx

Menjat Andorra

Serveis

Agència digital de
comunicació gastronòmica

Menja’t Andorra és una agència digital de comunicació gastronòmica que va néixer l’any 2014 amb l’objectiu de fomentar la cultura culinària d’Andorra i donar a conèixer des de les seves arrels fins a les últimes tendències, restaurants i experiències del país.

Estem especialitzats en la creació d’esdeveniments, la producció de continguts i les campanyes de comunicació enfocades a potenciar les empreses del sector. També oferim serveis de consultoria estratègica imàrqueting creant solucions 100% enfocades a assolir objectius.

ESDEVENIMENTS

Ordino Gourmet

Ordino Gourmet és un saló gastronòmic que es porta a terme durant un cap de setmana del mes de novembre amb l’objectiu de potenciar els productes de proximitat i fomentar la gastronomia de muntanya amb degutacions, tallers i exposicions

Mostra de productes agrícoles i Artesans d'Andorra

És un esdeveniment que preten donar a conèixer els productes alimentaris que es produeixen a les explotacions agràries i apícoles del país, així com petites empreses del país que elaboren productes alimentaris i altres tipus de productes artesanals.

La Pitavola

La Pitavola és una iniciativa de tres dies amb moltes novetats per gaudir una vegada més del poble d’Arinsal, del Parc Natural i de tota mena d’animacions i activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques i esportives.

Media Kit Menja't Andorra

Consulta els nostres serveis en el següent enllaç

Contacta amb nosaltres


Desplaça cap amunt