fbpx

Menjat Andorra

Entrevistes

L’univers You Cakes

Alexis Estopiñán és el CEO de Your Cakes a creat un nou model de negoci de pastisseria molt trencador i innovador basat en la personalització, la tecnologia, la fabricació i la distribució de productes de qualitat saludables. En aquesta ocasió parlem de les coques de Sant Joan, l’art de crear i algunes novetats vers aquesta gran marca paraigües de Your cakes.

Les Cerveses Artesanes

Avui, als Matins de la Nacional hem tornat a compartir una estona amb Xavi Vara, propietari des de fa tres anys de l’Hòstia d’Andorra i antic propietari de la famosa Birreria del casc antic. En aquesta ocasió, ens ha respost a algunes de les inquietuds que teníem vers el món de la cervesa artesanal perquè, el considerem, una de les millors persones del país per parlar sobre aquesta temàtica. A més, hem pogut conèixer els nous projectes en els quals està submergit relacionats, per descomptat, amb el món de la gastronomia.

Jean Louis Neichel: “No diré noms, però hi ha cuiners que creen plats que no els agraden”

Aquesta és una d’aquelles entrevistes que no surten com havies previst. Jean Louis Neichel, retirat des del 2015, quan va tancar el restaurant de Pedralbes (Barcelona), és un home de …

Jean Louis Neichel: “No diré noms, però hi ha cuiners que creen plats que no els agraden” Llegeix més »

Desplaça cap amunt