fbpx

Menjat Andorra

Campanya de recollida d’aliments

Com cada Nadal des d’en fa 14, Càritas Andorrana llança una campanya de recollida d’aliments per a persones sense recursos. La d’enguany, que té per lema Ajudeu-nos a ajudar, s’ha iniciat el dilluns 12 de desembrem i finalitzarà el 6 de gener, dia de Reis.

Trobareu punts de recollida en nombrosos comerços de Sant Julià de Lòria, al centre esportiu LAUesport i a l’església parroquial. També s’hi han implicat estudiants de diversos centres educatius, com el Col·legi Sant Ermengol o l’Escola Andorrana de Batxillerat, que fan d’ambaixadors de la campanya, situant-se als punts de recollida i explicant als ciutadans quins aliments poden i quins no poden donar.

Entre els que es poden donar hi ha principalment aliments envasats que no necessiten conservar-se al frigorífic, oli, llet (també per a nadons), pasta i conserves de peix i vegetal, a més de productes d’higiene personal i de neteja de la llar.

Les persones que vulguin recollir alguns d’aquests articles han de dirigir-se al centre de Càritas de la parròquia, situat davant de l’església. El seu president, Jordi González, explica que amb els productes que es recullin en aquesta campanya es preveu que es puguin assistir les famílies més necessitades fins a l’estiu.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt