fbpx

Menjat Andorra

Centre Comercial Andorrà llança l’app CCA Fidelia, versió digital de la seva targeta de fidelització

El Centre Comercial Andorrà posa en marxa la versió digital de la seva targeta de fidelització de clients, Fidelia. La targeta permet a l’usuari gaudir de descomptes en productes seleccionats i de gratuïtat en el servei a domicili, pagar a final de mes i finançar les compres fins a sis mesos sense interessos. En la seva versió digital, a més, guarda còpia dels tiquets de compra i dona la possibilitat de consultar els catàlegs comercials i de fer la compra en línia als diferents llocs de comerç electrònic del grup.

L’usuari pot configurar l’aplicació per rebre notificacions d’ofertes i cupons. Aquests es generen de manera personalitzada per a cada client, en funció dels seus interessos i necessitats. També pot estipular, si ho desitja, que a l’hora de pagar no s’emeti tiquet en paper, contribuint així a evitar el malbaratament d’aquest recurs. L’aplicació no deixa obsoleta la targeta física, que es podrà seguir utilitzant amb tota normalitat com fins ara.

La nova targeta digital CCA Fidelia servirà tant per a les compres al centre comercial CCA (inclòs el supermercat SuperU i les botigues del passatge Biscariet) com per als establiments del grup situats en altres ubicacions. Amb motiu del llançament, les primeres descàrregues de l’aplicació gaudiran d’un 5% de bonificació en les compres als supermercats SuperU a CCA i U Express a Encamp.

El CCA ha estat un comerç pioner a Andorra en la instauració de targetes de fidelització de clients: cal recordar que Fidelia porta en funcionament des de 1982. L’app es pot descarregar al web www.cca.ad/promo/app o directament des de Google Play i Apple Store.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt