fbpx

Menjat Andorra

Dues medalles per a les hidromels d’Autèntic Abelles

El cap de setmana passat, Autèntic Abelles ha participat en el concurs d’hidromels més important d’Europa, el Mead Madmess Cup de Polònia, i ha tornat amb dos premis a la butxaca.

L’Hidromel de Poma ha guanyat una medalla de plata, en la categoria hidromels de fruita i l’hidromel Secret d’Abelles, primera beguda amb la qual varen començar l’aventura dins del món dels hidromels, s’ha endut la de bronze en la categoria d’hidromels escumosos dedicada únicament als professionals.

Fa dos anys que Autèntic Abelles ha començat a interessar-se per l’hidromel, una beguda que s’obté per fermentació natural que els nostres avantpassats tenien el costum de consumir, perquè tothom o gairebé tenia el seu rusc a casa. Aquest any la marca andorrana creat 7 hidromels de diferents gustos, afegint flors i fruita 100% autòctons.

El Mead Madmess Cup és un concurs molt reconegut en el món de l’hidromel. L’any 2019 s’hi van presentar 220 hidromels de 30 països diferents. Des d’Autèntic Abelles agraeixen “el treball incansable i minuciós del nostre mestre cerveser Heiko, i l’ajuda d’Andbeer per la seva col·laboració”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt