fbpx

Menjat Andorra

HIP 2023 lliura 10.000 euros a World Central Kitchen per ajudar les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria

HIP – Horeca Professional Expo ha donat a conèixer aquesta setmana els darrers conceptes, models i tecnologies més innovadores que estan revolucionant el conjunt de l’hostaleria i l’estan fent avançar cap a un model més competitiu, innovador i sostenible. En aquest sentit, més de 36.000 hostalers s’han reunit a IFEMA Madrid per avançar tendències, resoldre dubtes que ofereix el context socioeconòmic actual i trobar el soci del sector horeca que els ajudin a dur a terme el projecte transformador.

En la primera jornada, i seguint amb el propòsit generalitzat de l’hostaleria de millorar l’impacte social, HIP ha lliurat un xec per valor de 10.000 euros a l’ONG del xef José Andrés, World Central Kitchen, per donar suport a la tasca que estan fent amb els afectats pel devastador terratrèmol que ha assolat Turquia i Síria. Així, la cimera continua impulsant un model hostaler basat en l’aportació a la comunitat com a base del desenvolupament transversal.

L’encarregada de rebre el xec en nom de l’organització ha estat Pepa Muñoz, que és la representant de World Central Kitchen a Espanya, qui ha agraït la donació amb què potenciarà el lliurament d’aliments a la població turca i siriana pels terratrèmols que van tenir lloc als dos territoris fa un mes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt