fbpx

Menjat Andorra

Entrega de Premis als guanyadors de la Ruta de la Tapa de la Pitavola del Comapedrosa.

El restaurant California Grill ha guanyat el premi a la millor tapa, per segon any consecutiu

Dimarts a les 19 h van lliurar-se a Arinsal els premis de la Ruta de la Tapa de la Pitavola del Comapedrosa 2023. El concurs va comptabilitzar més de 200 votacions, un 40% més que el darrer any, amb les quals s’han decidit els guanyadors de les tres categories.


L’escollida com a millor tapa ha estat la “croqueta de pollastre de pagès amb mole mexicà” del California Grill, restaurant de cuina mexicano-americana. La tapa més ben presentada ha resultat “Univers estel·lar” de l’Hotel Princesa Parc, i el premi a la tapa més innovadora ha sigut per “Causa limeña”, un plat típic de la cuina peruana, elaborat pel restaurant La Llum d’Oli.


La Ruta de la Tapa de la Pitavola ja va per la seva tercera edició, que enguany va ampliar-se en horaris de divendres a diumenge, tan al migdia com al vespre. De nou va aplicar-se el format de concurs: els 14 establiments participants tenien un codi QR que, un cop els consumidors havien degustat les respectives tapes, els permetia accedir al formulari per votar.

L’esdeveniment ha estat molt ben rebut pels restauradors d’Arinsal, que van classificar-lo com un gran èxit, i és que més de 6.000 persones van passar apropar-se al poble durant els tres dies de la fira-mercat de la Pitavola.


D’altra banda, entre tots els vots participants també es va fer un sorteig, i els tres afortunats van poder rebre els seus premis en forma de lots: productes artesans del Pirineu i Andorra, i també una varietat de cerveses Estrella Galícia.


El lliurament de premis es va celebrar a l’edifici del Quart d’Arinsal, i va ser presidit per la Cònsol Menor del Comú de la Massana, Eva Sansa, i el Conseller de Medi Ambient, Sergi Gueimonde.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt