fbpx

Menjat Andorra

La Ruta de la Tapa a Arinsal, un dels grans èxits de la Pitavola del Comapedrosa

Tant restauradors com consumidors han pogut participar al concurs, optant a guanyar diferents premis.

Dels dies 29 de setembre i 1 d’octubre, el poble d’Arinsal ha acollit La Pitavola del Comapedrosa en la seva 3a edició. Entre les diverses activitats proposades destaca la ruta de la tapa, on més de 14 restaurants de la zona hi van presentar, només durant aquests tres dies, propostes gastronòmiques ideades per a l’ocasió.

Segons els restauradors s’han superat àmpliament les expectatives, i es que més de 6.000 persones van passar per la fira-mercat. Els moments de més alta freqüentació han estat dissabte al vespre i diumenge al migdia, tot i que durant tot el cap de setmana hi ha hagut força públic.

Els participants de la ruta de la tapa tenien l’opció de votar les seves opcions preferides entre tres categories, entrant al sorteig de diversos premis. Els resultats han estat els següents:

  • Millor tapa: California Grill, per “Croqueta de pollastre de pagès amb mole mexicà”
  • Tapa més ben presentada: Hotel Princesa Parc, per “Univers estel·lar”
  • Tapa més innovadora: La Llum d’Oli, per “Causa limeña”

D’altra banda, els guanyadors del sorteig entre tots els vots participants han sigut: Zack Morris (Arinsal), guanyador d’un lot de productes Estrella Galícia; Xavier Lluscà (Sant Julià de Lòria), guanyador d’un lot de productes agrícoles d’Andorra; i Elisabet Morera (Vic), guanyadora d’un lot de productes agrícoles de l’Alt Pirineu.

L’entrega de premis es realitzarà el dimarts 17 d’octubre a les 19:00 h, a la planta baixa de l’edifici del Quart d’Arinsal.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt