fbpx

Menjat Andorra

Kökosnøt, millor restaurant d’Andorra als World Culinary Awards 2021

Aquest dimarts s’han anunciat els World Culinary Awards 2021, que inclouen una gran diversitat de categories i que a Andorra han guardonat el Kökosnøt com a millor restaurant i l’És Andorra de l’Andorra Park Hotel com a millor restaurant d’hotel. En la primera categoria els altres nominats eren el Celler d’en Toni, la Borda Eulari i Can Manel, i en la segona, l’Ibaya, de l’Sport Hotel Hermitage, la Cúpula, de l’Hotel Plaza, la Grandalla dels Set Pètals, de A Casa Canut, i el Refugi del Llac de Pessons, de Grandvalira.

Els premis seleccionen restaurants d’un gran nombre de països i de tots els continents. El reconeixement com a millor restaurant del món (i d’Europa) ha estat per al Noma de Dinamarca, un establiment que acostuma a fer podi des de ja fa una dècada (màxim guardó de Restaurant Magazine el 2010, 2011, 2012, 2014 i 2021 i tres estrelles Michelin). A França el premi ha estat per al Mirazur, situat al municipi de Menton, al departament dels Alps Marítims, i a Espanya l’ha rebut el Disfrutar de Barcelona.

Els World Culinary Awards tenen com a objectiu celebrar i premiar l’excel·lència en la indústria culinària. Es tracta d’un esdeveniment germà dels World Travel Awards, inaugurats el 1994.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt