fbpx

02
des.

Kökosnøt, millor restaurant d’Andorra als World Culinary Awards 2021

Aquest dimarts s’han anunciat els World Culinary Awards 2021, que inclouen una gran diversitat de categories i que a Andorra han guardonat el Kökosnøt com a millor restaurant i l’És Andorra de l’Andorra Park Hotel com a millor restaurant d’hotel. En la primera categoria els altres nominats eren el Celler d’en Toni, la Borda Eulari i Can Manel, i en la segona, l’Ibaya, de l’Sport Hotel Hermitage, la Cúpula, de l’Hotel Plaza, la Grandalla dels Set Pètals, de A Casa Canut, i el Refugi del Llac de Pessons, de Grandvalira.

Els premis seleccionen restaurants d’un gran nombre de països i de tots els continents. El reconeixement com a millor restaurant del món (i d’Europa) ha estat per al Noma de Dinamarca, un establiment que acostuma a fer podi des de ja fa una dècada (màxim guardó de Restaurant Magazine el 2010, 2011, 2012, 2014 i 2021 i tres estrelles Michelin). A França el premi ha estat per al Mirazur, situat al municipi de Menton, al departament dels Alps Marítims, i a Espanya l’ha rebut el Disfrutar de Barcelona.

Els World Culinary Awards tenen com a objectiu celebrar i premiar l’excel·lència en la indústria culinària. Es tracta d’un esdeveniment germà dels World Travel Awards, inaugurats el 1994.

Fes el teu comentari