fbpx

Menjat Andorra

Andorra es dona a conèixer a la fira Les Pyrénéennes 2021

Una delegació de productors andorrans han participat aquesta cap de setmana a la fira agrària i ramadera Les Pyrénéennes, que se celebra a la vila de Sent Gaudenç (Alta Garona).

El secretari d’Estat de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, ha destacat que la fira permet que “els productors andorrans actuïn com a ambaixadors turístics d’Andorra donant a conèixer, encara més l’oferta alimentària, de natura, cultura, lleure i allotjament turístic al país”.

La fira agrària i ramadera, que se celebra cada 3 anys, és la més important del sud de França i atreu un important volum de visitants d’arreu del territori francès. Durant l’esdeveniment té lloc el concurs nacional de les races de bestiar boví Blonde d’Aquitaine i Gasconne des Pyrénées.

La delegació andorrana ha portat a la fira carn de boví, oví i equí que es produeix sota els segells de carn de qualitat controlada d’Andorra i la IGP Carn d’Andorra, mel, productes cosmètics elaborats amb herbes naturals, ratafia i productes de llana obtinguda amb la xulla d’ovelles andorranes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt