fbpx

Menjat Andorra

Els Foodtech Innovation Awards 2023 reconeixen les solucions més innovadores per a la indústria alimentària

Un any més, F4F – Expo Foodtech, la trobada internacional per a la indústria foodtech que se celebrarà del 16 al 18 de maig al BEC de Bilbao, tornarà a reconèixer els projectes, solucions i models més innovadors que estan transformant la indústria de l’alimentació i begudes als Foodtech Innovation Awards 2023. La tercera edició d’aquests guardons ja ha obert la convocatòria per a la presentació de candidatures. Totes les empreses, associacions, startups, universitats, centres de recerca i parcs científics i tecnològics que hi vulguin participar poden presentar la seva candidatura fins al proper 14 d’abril del 2023.

Els premis distingeixen la tasca i l’excel·lència a la indústria alimentària i de begudes de les empreses que aposten per la innovació i la sostenibilitat i s’adapten a la nova era de la digitalització. Els FoodTech Innovation Awards 2023 atorgaran un total de 6 premis a les següents categories:

  • Premi a la solució més innovadora en digitalització per a la indústria de l’alimentació i begudes: aquesta categoria reconeix aquella empresa, plataforma, solució o aplicació tecnològica que està transformant la indústria de l’alimentació i begudes, ja sigui amb el seu model de negoci, cadena o procés de producció, la seva relació amb el consumidor o la seva proposta de valor mitjançant una solució vinculada a l’àmbit digital i tecnològic, com IoT, cloud, intel·ligència artificial, digital twin o biotecnologia, entre d’altres.
  • Premi al millor projecte de sostenibilitat: premia el projecte més innovador i disruptiu que impulsi la sostenibilitat de les empreses i la protecció del medi ambient.
  • Premi al projecte d’alimentació saludable: reconeix una solució innovadora o científica que fomenti o tingui un impacte directe en l’alimentació saludable.
  • Premi a la startup foodtech més innovadora: dirigit a les empreses emergents més innovadores i amb més impacte en la digitalització, la sostenibilitat i la salut en el sector foodtech.
  • Premi a la millor solució d’automatització i robòtica: categoria enfocada a l’ús de l’automatització i la robòtica per impulsar la competitivitat dels processos productius o de les fàbriques. També es podran presentar projectes centrats en l’àmbit de la innovació, la investigació i el desenvolupament (R+D+I) entre empreses industrials, centres tecnològics o fabricants de robòtica.
  • Premi a la startup espanyola amb més projecció internacional: distingeix l’empresa emergent nacional la solució foodtech de la qual té un impacte global que dona resposta als desafiaments que afronta la indústria d’aliments i begudes.

La passada edició dels FoodTech Innovation Awards, que va aconseguir reunir més de 145 candidatures, va atorgar a Heura Foods el premi a l’empresa emergent amb la millor projecció internacional per ser la companyia de proteïna vegetal de més ràpid creixement a Europa. A les dues darreres edicions, els premis van reconèixer els projectes innovadors d’empreses com Chemometric Brain, Blendhub o Pazzi Robotics.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt