fbpx

Menjat Andorra

Unicef rep un xec per valor de 232 euros recaptats al saló Ordino Gourmet

El director d’Unicef, Albert Mora, ha recollit avui un xec solidari per valor de 232 euros, destinat a l’entitat benèfica, gràcies a la recaptació del saló Ordino Gourmet, que es va celebrar en el marc del 30è aniversari de la Mostra Gastronòmica, els dies 11 i 12 de novembre. El lliurament ha tingut lloc aquest matí, a la sala del Consell del Comú d’Ordino, a càrrec de Toni Corominas, director de Menja’t Andorra, empresa organitzadora del saló. A l’acte també hi ha assistit la cònsol menor i consellera d’Educació, Joventut i Cultura, Eva Choy. 

Menja’t Andorra compleix així amb el component solidari de l’esdeveniment que neix amb altres valors socials com el criteri de la sostenibilitat en els productes presentats i el seu parament. L’import aconseguit s’ha obtingut de les vendes i les donacions de les empreses i productors que han participat a la primera edició del saló gastronòmic. L’organització d’un gastrolab a la sala La Buna, amb degustacions i tallers gratuïts, més l’exposició i venda de productes gurmet, al pati i a l’Era Rossell, han estat la clau de l’èxit del saló Ordino Gourmet, en la seva primera edició. La xocolata, la mel, el vi i la confitura han estat els productes més demandats durant els dos dies, tot i que es va detectar una major afluència de gent el dissabte 12 durant tot el dia.

Pel que fa a dades d’assistència, un total de 163 persones ha assistit als set tallers realitzats. Alguns d’ells com el tast de formatges de pastor, la xocolata d’Andorra i el tast de vins d’altura han obtingut el cent per cent d’ocupació. L’alta participació va anar acompanyada de nombroses intervencions per part del públic assistent. Recordem que l’aforament estava limitat a trenta persones per incentivar aquest intercanvi entre ponents, productors i públic. Quant a la tipologia del públic, destaca l’assistència d’alguns dels xefs participants a la Mostra i influencers del sector.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt