fbpx

Menjat Andorra

L’Alternativa

Els productes selectes ibèrics, els bons vins i les millors cerveses s’incorporen a la renovada versió de l’emblemàtic local.

¿Qui no ha estat a l’Alternativa, singular local de la plaça Guillemó, amb la seva animada terrassa, que permet gaudir d’una bona estona en companyia? Un local que es manté amb el pas dels anys, sobreviu als canvis, als nous projectes al seu voltant i mantenint la seva calidesa. Però des del març s’ha renovat. Una nova cara que ha impulsat l’empresària Ana Cerezo.

L’Ana ha volgut mantenir l’essència de l’Alternativa, ja que és un negoci amb una clientela molt fixa, fidel tot i els canvis, i a qui no vol decebre. Des que va agafar-ne les regnes, el que ha fet ha estat millorar el que ja funcionava, per amplificar l’experiència gastronòmica i d’oci que ja oferia el local. Ha incorporat a la carta producte ibèric de qualitat, amb embotits exquisits i una extensa oferta de formatges per a tots els paladars. A la vegada, també ha afegit una nova selecció de begudes per acompanyar les tapes: més vins, més cerveses i carta de vermuts confeccionada per I’Aitor Estela de I’Atelier. Però “l’essència del local s’ha mantingut”, garanteix.

La idea és que el comensal gaudeixi d’una bona estona a qualsevol hora del dia. A la seva terrassa tranquil·la i acollidora, coberta de manera que se’n pot gaudir encara que a fora caigui una intensa pluja, i que també està oberta a l’hivern. És una de les qualitats d’aquest local ja que, gràcies a les estufes instal·lades, és dels pocs del país on es pot menjar i beure a l’exterior tot i les baixes temperatures.

Com a opcions gastronòmiques estrella que no es poden deixar de tastar les patates braves (atípiques i boníssimes), o els famosos altematxos, “uns natxos que no són natxos”, apunta l Ana. Es fan amb pa italià prim, una base de formatge camembert i guacamole natural.

A banda de tapes, I’Alternativa també serveix amanides i lloses de formatge i embotits, ibèrics i dels Pirineus. L’Ana, com a bona extremenya, ofereix una acurada selecció de productes amb denominació d’origen de la seva terra, de la millor qualitat. A mes, si teniu sort sereu sorpresos amb alguns dels esdeveniments que, sense avisar, s’organitzen al local. De tant en tant, per sorprendre els comensals més fidels, l’Ana porta un mestre tallador de pernil professional de la seva empresa de càtering (Pernilea! Iberian Food Catering) o celebra tasts gratuïts de vins amb pica-pica. “Volem jugar amb l’efecte sorpresa”, explica.

“Els ‘alternatxos’, tapa estrella, es fan amb pa italià prim, una base de formatge camembert i guacamole natural.”

L’Alternativa

Plaça Guillemó, 8

Andorra la Vella

+376 854 858

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt