fbpx

Menjat Andorra

17 Jornades gastronòmiques d’Andorra a Taula

La Unió Hotelera d’Andorra presenta les 17 Jornades gastronòmiques de cuina andorrana Andorra a Taula.

Aquest matí, la Unió Hotelera d’Andorra en la seva 17 edició d’Andorra a Taula ha arrancat la roda de premsa presentant algunes novetats per la proposta d’aquest any.

En primer lloc, la incorporació d’un nou patrocinador; Morabanc on juntament amb Estrella Damm i la col·laboració d’Andorra Turisme un any més donarán forma i presència a aquest gran esdeveniment gastronòmic del país.

Andorra a Taula es podrà gaudir del 3 al 26 de novembre, ambdues dates incloses, amb una proposta de menús excepcionals de 31 establiments, 7 més respecte a l’edició passada.

Guia 2023

Una altre gran novetat d’aquesta edició es el canvi de concepte de les Jornades; Andorra a Taula sempre ha estat un reflex de la cuina tradicional del nostre país. El mes de novembre era un més amb baixes xifres d’ocupació i turisme, tendència que, en els darrers anys, s’ha vist revertida gràcies a esdeveniments com l’Andorra Shopping Festival o accions com les que s’han presentat avui amb aquest acte gastronòmic.

Sota aquest context, se li suma el fet que la cuina andorrana ha evolucionat de manera notòria amb una oferta gastronòmica de molta més qualitat, nivell i reputació la qual cosa ha fet que des de l’UHA, detectessin una necessitat per a canviar les regles del marcades i, oferir als restauradors, la possibilitat de formar part de l’Andorra a Taula, mostrant així, la seva cuina, indistintament del seu tiquet mitjà.

Per tant, en aquesta 17a edició de l’Andorra a Taula, el preu mínim del menú tindrà un preu de 35 euros sense limitació en el preu màxim. Un canvi respecte a l’edició 2022 on el preu mínim era de 25 euros i el preu màxim de 40 euros. Amb aquest canvi es pretén que tots els participants puguin mostrar la seva cuina real a un preu també real. Els comensals, com ja és habitual, es trobaran amb dues tipologies de menú: Un primer menú més tradicional que inclourà entrant, dos primers a escollir, dos segons a escollir i unes postres i un segon menú degustació o gastronòmic amb entrant i quatre plats a escollir amb postres.


Els preus dels menús l’Andorra a Taula 2023 tindran un preu d’entre 35 euros, el més econòmic i 65 euros el menú més car.

Consulta la guia de les jornades gastronòmiques d’Andorra a taula en aquest link

A la secció de serveis pots contactar amb nosaltres, podem ajudar-te a potenciar la teva empresa i construir una identitat i presència online forta.

Ens pots trobar i connectar també a través del nostre Instagram

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt