fbpx

Menjat Andorra

Àlbum fotogràfic de la 30a Mostra Gastronòmica d’Andorra

La Mostra Gastronòmica d’Andorra ha celebrat aquest diumenge el seu 30è aniversari amb la participació dels col·laboradors i el format habitual, en què el públic ha pogut degustar les diferents propostes d’una vintena de restauradors, pastissers i distribuïdors de vins i licors del país. Així, diumenge es van aplegar a l’Andorra Congrés Centre Ordino (ACCO) 370 persones —tantes com places hi havia disponibles— per tastar plats d’alguns dels seus restaurants preferits de sempre o que ho són des d’ara —nosaltres hem fet també confirmacions i descobertes—.

Els comensals van votar el millor plat tradicional i el més original, que van ser, respectivament, el parmentier de xai i patata violeta del Restaurant Hostal Palanques (La Massana) i el pa bao de plàncton amb foie gras d’algues i garoina de l’Hotel Coma (Ordino).

Sense més preàmbuls, us deixem amb algunes instàntànies de la festa.

Tot a punt per començar. El marbre de foie gras amb anguila fumada i poma del Restaurant Hostal Palanques espera el seu torn a l’esquerra.
El xef David Garcia de l’Hotel Coma i el seu ajudant, contents de sortir de la cuina i poder veure les reaccions dels comensals per una vegada.
El parmentier de xai i patata violeta del Restaurant Hostal Palanques, votat millor plat tradicional pels assistents al dinar.
Ramon Sasplugas (Sasa’s Food), homenatjat com un dels fidels de la Mostra, servint la seva llata de vedella d’Andorra.
Tots pendents del discurs del cònsol major,Josep Angel Mortés.
A l’hora dels cafès i licors, el públic escolta amb atenció el lliurament de guardons.
Homenatge als actors que han estat a la Mostra des que va començar o pràcticament: l’Hotel Coma, el restaurant Ca l’Eudald, el restaurant Tòpic, Franc Port S.A., la distribuïdora Viníssim, la Casa dels Licors, Ramon Sasplugas, el Lycée Comte de Foix i Andocarn.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt