fbpx

Menjat Andorra

Sortegem dues entrades per a la Mostra Gastronòmica d’Andorra

El Comú d’Ordino i Menja’t Andorra sortegen dues entrades per a la Mostra Gastronòmica d’Andorra, que se celebrarà aquest diumenge 13 de novembre a les 13.30 h a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino (ACCO). La Mostra Gastronòmica d’Andorra celebra enguany el seu 30è aniversari amb la participació dels col·laboradors i el format habitual, en què el públic pot degustar les diferents propostes d’una vintena de restauradors del país, pastissers i distribuïdors de vins i licors (aquest és el menú d’aquesta edició).

Els interessats a participar al concurs hauran de proposar al post d’Instagram on s’informa d’aquesta iniciativa quin plat els agradaria que es presentés en la propera edició del certamen. El jurat, format pel Consell Editorial del Menja’t Andorra, valorarà la resposta més original. El seu autor o autora serà qui obtindrà el premi, únic, de les dues entrades per a la Mostra. El guanyador es donarà a conèixer, també via Instagram, el dissabte a partir de les 12 h. Si no s’aconsegueix contactar amb el/la guanyador/a en un termini de 4 hores o si aquest renuncia al premi, se seleccionarà un segon guanyador, perdent l’anterior guanyador el seu dret a reclamar el premi. Les bases del concurs es poden consultar a l’enllaç anterior.

Les expectatives s’han complert amb la venda de l’aforament complet, de 370 comensals, per assistir a la 30a Mostra. Com altres anys, el públic ha preferit la venda anticipada amb un descompte de 5 euros sobre el preu de 40 € el mateix dia. Així que aquesta és possiblement l’única opció d’assistir a l’esdeveniment.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt