fbpx

Menjat Andorra

Andorra és el país convidat de Madrid Fusión 2023

La setmana que ve, del 23 al 25 de gener, Andorra participarà com a país convidat a la nova edició de Madrid Fusión, que es celebrarà al recinte d’IFEMA. Es tracta d’un dels congressos internacionals de referència en el món de la gastronomia.

La presència d’Andorra permetrà continuar treballant en el posicionament i reconeixement de la gastronomia d’alta muntanya. Durant el mes de setembre 2022, ja es va poder donar a conèixer en el marc de l’Andorra Taste, celebrat a Escaldes-Engordany.

Enguany, el congrés comptarà amb 190 expositors i preveu acollir més de 20.000 visitants, convertint-se així en un aparador perfecte per promoure la nostra gastronomia.

En aquesta ocasió, Andorra comptarà amb un estand de 24 m² emplaçat al pavelló 14. En aquest espai, es podrà gaudir de degustacions elaborades amb productes d’Andorra com: embotits, formatges, cerveses, mels i licors, entre molts altres. En total, hi estaran representats 14 productors de productes agrícoles i artesans del país.

D’una altra banda, i en el marc del congrés, s’oferiran dues ponències a càrrec de diferents xefs reconeguts del Principat. El primer showcooking, tindrà lloc el dilluns 23 i anirà a càrrec de Dolors Pal, de la Borda Raubert, i de Carles Flinch, del restaurant Can Manel, amb la ponència: “La cuina d’Andorra a través del temps”, un viatge des dels orígens de la nostra cuina fins a les noves tendències, on es continua guardant l’essència andorrana.

L’endemà, serà el torn dels xefs Jordi Grau i Francis Paniego, del restaurant Ibaya (guardonat amb una estrella Michelin), que presentaran una xerrada sobre: “La cuina d’alta muntanya”.

Així mateix, el dilluns s’oferirà un dinar oficial al restaurant del mateix pavelló, elaborat pels xefs andorrans Carles Flinch i Dolors Pal, en què es podran tastar plats de la cuina tradicional de muntanya, maridats amb productes andorrans. En aquest àpat es preveu l’assistència de mitjans de premsa, ponents i congressistes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt