fbpx

Menjat Andorra

Andorra va a Fitur per donar a conèixer l’oferta turística i les novetats del 2023

Un any més, el Principat participa a Fitur, que enguany es celebra des del 18 fins al 22 de gener al recinte d’IFEMA, a Madrid, una de les fires internacionals de turisme més importants del sector, que aquest any compleix la seva 43a edició.

L’estand d’Andorra que estarà situat al pavelló 4 (4C11), aplegarà un total de 16 empreses del sector turístic andorrà: Grandvalira Resorts, Caldea, UNNIC Andorra, Roc Blanc Hotels, Daguisa Hotels, Hotansa, Park Piolets Mountain Hotel & Spa, Hotel Princesa Parc, Hotel Starc by Pierre et Vacances Premium, Plaza Hotels & Resorts, Autocars Nadal, Esquiades, iTravex, Internova, Ski Serveis – Sport Travel Services i Evenia Travel.

La voluntat és continuar consolidant el Principat com una destinació turística de referència, a més de donar a conèixer tota l’oferta, les novetats d’aquest 2023 i els esdeveniments més importants de l’any.

En aquest sentit, es presentaran els esdeveniments esportius més destacables dels pròxims mesos com les finals de la Copa del Món d’esquí alpí, l’Andorra Multisports Festival, la Copa del Món de BTT, i l’arribada i la sortida de la Vuelta a Espanya, entre molts altres.

Quant als esdeveniments culturals, es posa en relleu el nou espectacle del Cirque du Soleil, que com sempre tindrà lloc durant el mes de juliol, a més de la nova edició de l’Andorra Taste, que enguany es celebrarà del 13 al 17 de setembre.

Al llarg de tot el certament, s’aprofitarà per dur a terme diferents trobades amb professionals del sector turístic, operadors turístics i periodistes de la premsa internacional.   

Presentació d’UNNIC, el nou complex d’oci integral

UNNIC, serà una de les empreses que participen a l’estand d’Andorra, i que en aquesta edició de FITUR s’inclou com una de les principals novetats del país d’aquest 2023. Més al detall, el dimecres 18 de gener per la tarda, es durà a terme una roda de premsa a l’estand d’Andorra, on es presentarà el nou complex d’oci integral i es farà pública la propera obertura del Gran Casino d’Andorra, el primer del país. En aquest acte, també s’explicarà l’oferta d’entreteniment i de gastronomia que proposen des d’UNNIC.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt