fbpx

Menjat Andorra

L’empresa emergent danesa Dryk guanya el concurs internacional Culinary Action on the Road

Dryk, una companyia dedicada a desenvolupar begudes làctiques fetes a base de proteïna vegetal, ha estat la vencedora del concurs Culinary Action on the Road, al qual s’havien presentat 100 empreses emergents foodtech.

El jurat ha valorat la seva proposta de valor i el seu compromís amb els seus ecosistemes local i internacional. Dryk, tindrà, entre altres beneficis, accés a sis mesos a la incubadora d’startups LABe-Digital Gastronomy Lab, serveis d’innovació tecnològica per al desenvolupament dels seus productes amb BCC Innovation i amb Azti.

Culinary Action! és el programa d’emprenedoria gastronòmica de Basque Culinary Center i Hazi, emmarcat dins de The Food Global Ecosystem, projecte publicoprivat impulsat pel Govern basc i compost per més de 60 empreses, amb què Euskadi busca atraure projectes d’innovació, talent emprenedor i empreses emergents de l’àmbit agroalimentari.

Les altres tres finalistes han estat MOA Foodtech, una empresa emergent navarresa que ha dissenyat una proteïna vegetal creada a partir de residus agrícoles i la fermentació; Bordery, una startup de Bordeus que aposta per la sostenibilitat, amb el reciclatge d’elements de vinificació i oferint solucions enològiques de roure, i Anina Culinary Art, empresa que utilitza la fusió de tecnologia innovadora, l’experiència en disseny i el coneixement en les arts culinàries per fomentar el consum de productes “lletjos” a la indústria alimentària a través de plats preelaborats.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt