fbpx

Menjat Andorra

El Grup Hiper Pas obre el segon River Centre Comercial

Grup Hiper Pas ha obert aquest divendres 22 de desembre, el segon River Centre Comercial al Principat. El Grup amplia ara la seva oferta amb la inauguració d’un nou establiment a l’Avinguda Joan Martí, 11 d’Encamp, mantenint la visió, missió, valors i filosofia de sempre i aconseguint donar major cobertura i servei a tot el país.

L’establiment, que compta amb una superfície de 1.400 m2 entre sala de vendes i espais comuns, es convertirà en el supermercat més gran del poble, amb un ampli assortiment de productes alimentaris, destacant les seves seccions de frescos (peixateria, carnisseria, xarcuteria·formatgeria i fruiteria), tot amb una qualitat excel·lent que garanteix la seva traçabilitat i al millor preu. Com també begudes, vins, alcohols, drogueria, cura personal, articles per la llar, petit electrodomèstic i gadgets de tecnologia.

El nou River Encamp complementa la seva oferta al client amb un Granier Bakery & Coffee i la Farmàcia Baixench. L’establiment disposa de pàrquing propi gratuït pels clients, amb places per a càrrega elèctrica i un Kids Park exterior per als més petits.

Aquest nou centre comercial s’ha plantejat per a que el client gaudeixi de la millor experiència de compra. Uns espais concebuts per poder moure’s còmodament i trobar tot allò que es necessita sota el mateix sostre. Mantenint els valors i la filosofia del Grup (compromís, vocació de servei, actitud positiva, consciència d’equip i millora contínua) i seguint en la línia de la omnicanalitat i la digitalització, s’hi podran trobar noves solucions digitals d’avantguarda.

Compromesos amb els clients, amb tot el seu equip de professionals que han treballat per fer possible aquesta obertura, el medi ambient i la societat, és una aposta més del Grup Hiper Pas a Andorra, que continua així amb el seu procés d’expansió.

Fem un especial agraïment a Auró Jardiners, Construccions Roca, Diastone, Electricitat Caldes, Electrofred Rosell, Elit Sistemes, Enginyeria Bernabé Rodríguez, Escoem, Fusteria Brunel, Fusteria Freixes, Instal·lacions Amac, KFS Arquitectes, Lampisteria Encamp, Mondeconsa, Multiserveis Co- Príncep, Pavand, Pintures 3,14, Port-Guix, Prodomo, Protecvall, Q7, Rètols Futura, SIEP, Sipce, Tot Teulades, Unitas… i a totes les altres empreses que han col·laborat indirectament en què el projecte River Centre Comercial a Encamp hagi estat possible.

Grup Hiper Pas

És una sòlida empresa familiar andorrana amb més de 45 anys d’història en el sector del comerç, principalment supermercats. La seva activitat es va iniciar al 1956, i en l’actualitat totalitza més de 20.000 m2, repartits entre vint-i-quatre establiments per tot el Principat d’Andorra.

Granier

La cadena de fleques de proximitat Granier va ser fundada l’any 2010 pel forner i empresari Juan Pedro Conde. En aquests tretze anys, s’ha consolidat com un model de negoci de referència en el seu sector d’activitat, amb més de 350 establiments arreu d’Espanya. Granier treballa cada dia per conservar i promoure la proximitat i l’atenció personalitzada de la fleca tradicional. L’honestedat, el compromís i la professionalitat caracteritzen als forners que formen part de la gran família de Granier, convertint els establiments en un referent de cada plaça.

Farmàcia Baixench

Des de 1990, dedicada a donar un servei excepcional i suport personalitzat a la parròquia d’Encamp. El seu compromís diari és proporcionar el millor servei i atenció sobre qüestions de salut i benestar als seus clients, a través de la seva llarga experiència i el seu gran equip de professionals.

Crèdits: Nota de Premsa Grup Hiper Pas


A la secció de serveis pots contactar amb nosaltres, podem ajudar-te a potenciar la teva empresa i construir una identitat i presència online forta.

Ens pots trobar i connectar també a través del nostre Instagram

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt