fbpx

Menjat Andorra

Francis Paniego, finalista del premi Marca Andorra de la CEA

El xef navarrès Francis Paniego, assessor gastronòmic de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, i en particular del seu buc insígnia, el restaurant Ibaya, és un dels tres nominats al premi Marca Andorra, que convoca la Confederació Empresarial Andorrana i que es donarà a conèixer el 21 de juny, juntament amb nou premis més que pretenen destacar les millors empreses i les personalitats més influents del principat.

El reconeixement Marca Andorra, en particular, té com a objectiu premiar les persones o entitatys que per la seva tasca i dedicació han ajudat a la romoció del nostre país més enllà de les nostres fronteres. Enguany, Paniego competeix per aquest guardó amb Joan Verdú, guanyador de la darrera Copa d’Europa i l’atleta andorrà que ha obtingut una millor posició històrica en uns Jocs Olímpics (novena posició, igualant la fita assolida pel ciclista Emili Pérez als Jocs de Seül 88), i Philippe Shangti, artista i fotògraf que va representar Andorra a la 58a Biennal d’art de Venècia amb l’obra Future is now.

Aquest reconeixement s’atorga per votació de les sòcies i socis de la CEA. La cerimònia de lliurament dels premis CEA 2022 tindrà lloc a les 19.30 h del 21 de juny a la sala Valira de l’Sport Hotel Village de Soldeu.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt