fbpx

Menjat Andorra

Grup Hiper Pas inaugura Eco River a Encamp

Grup Hiper Pas ha obert avui el segon Eco River al Principat. El Grup amplia ara la seva oferta amb la inauguració d’un nou establiment a la Plaça del Consell, 15 d’Encamp.

Després d’una profunda remodelació de l’espai, el nou Eco River, compta amb una superfície de 160 m2, destinats a oferir específicament productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies, per als clients que ja els coneixen i també per aquells que volen canviar els seus hàbits d’alimentació i de vida.

S’hi podrà trobar el més ampli assortiment de productes: alimentació seca i fresca (pasta, arrossos, pans, brioixeria, conserves, carn, fruita, fruits secs), begudes (vegetals, sucs, vins…), així com complements alimentaris i productes per la cura personal (vitamines, proteïnes, gels, sabons, xampús, cosmètica….), productes per la llar i un espai gourmet; tot amb una qualitat excel·lent, de les marques referents al mercat i al millor preu.

Seguint en la línia de la omnicanalitat i la digitalització del Grup, el client gaudirà d’una autèntica experiència de compra, amb solucions digitals d’avantguarda. Per més comoditat, el client podrà aparcar gratuïtament al pàrquing del River Centre Comercial a Encamp i pagar amb la Targeta Client River.

Aquest nou punt de venda és una aposta més que reafirma el posicionament del Grup Hiper Pas a Andorra.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt