fbpx

Menjat Andorra

La Ruta de la Tapa es tanca amb 9.217 tapes venudes

L’edició de la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria s’ha saldat amb la xifra rècord de 9.217 tapes venudes. El 2023 es van vendre 9.829 tapes, tot i que cal tenir en compte que l’edició de l’any passat va durar deu dies i enguany només s’ha concentrat en quatre.

Si en deu dies es van vendre 9.829 tapes la mitjana diària seria de 982,9 mentre que si es divideix la xifra de l’edició 2024 per quatre dies el resultat és una mitjana de més de 2.300 tapes, una xifra que parla per sí sola de l’èxit de la quinzena edició.

Dels 14 establiments participants, tres d’ells han superat la xifra de més de 1.000 tapes venudes. En conjunt, si es té en compte que el cost de la tapa acompanyada d’una cervesa Estrella Damm o una altra beguda tenia un cost de 4 euros, la Ruta de la Tapa 2024 ha reportat a les arques dels establiments 36.868 euros. El dia de més consum va ser el divendres 10 de maig amb un total de 3.327 tapes venudes el que va suposar uns ingressos de 13.308 euros.

La Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria ha estat un èxit de participació.

Aquests registres donen una bona mostra del moviment que ha generat aquesta iniciativa plenament consolidada al teixit econòmic de la parròquia, segons ha ressaltat el comú.

De fet, durant els quatre dies de durada els carrers de la parròquia han estat molt plens de gent. Ara, només queda preparar la propera edició i lliurar els premis d’aquest any als restauradors en un acte que tindrà lloc el 29 de maig a la sala Sergi Mas.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt