fbpx

Menjat Andorra

Vermuts i postres amb flors a Andoflora

Aquest cap de setmana, del 10 al 12 de maig, arriba una nova edició d’Andoflora. Una de les novetats destacades d’enguany és que els visitants podran gaudir d’una experiència gastronòmica única, ja que no s’havia portat a terme fins ara en els trenta anys que ja porta celebrant-se aquesta iniciativa.

D’aquesta manera, una quinzena de restaurants de la parròquia de la Massana oferiran vermuts amb tapes elaborades amb flors. Així, el “Vermut amb flors” permetrà gaudir, a un preu de quatre euros, d’una tapa amb un quinto d’Estrella Galicia. Els participants podran votar posteriorment la tapa que més els hagi agradat a través d’un codi QR que se’ls facilitarà. L’establiment guanyador rebrà una placa acreditativa i els participants entraran a formar part d’un sorteig de diversos obsequis. Entre les tapes que es podran degustar hi haurà, per exemple, “La flor i el seu insecte” (Vine, Vins i Platets), el “Pastís de salmó amb maionesa de flor de ruca i el seu cruixent” (El bosc) i el “Caneló de tomàquet i salmó amb gelatina de flor de saüc” (Hostal Palanques).

Els visitants d’Andoflora podran gaudir també de postres florals. En aquest cas, una quinzena de restaurants de la parròquia complementaran els dinars o sopars amb postres florals amb uns preus que oscil·laran, la majoria d’ells, entre 4,5 i 9 euros. Com en el cas dels vermuts, també es podrà votar per les millors postres a través d’un codi QR i l’establiment guanyador rebrà igualment una placa acreditativa.

Entre les postres que es poden tastar hi ha els donuts florals del restaurant Rumora.

D’altra banda Andoflora acollirà també un tast de vins, que tindrà lloc el dissabte 11 a les 18 hores al local “Vine”. La inscripció costarà 18 euros i els participants aprendran de la mà d’experts a diferenciar les aromes i els gustos de diferents tipus de vins.

Podeu trobar més informació a:
https://www.visitlamassana.ad/andoflora

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt