fbpx

Menjat Andorra

Kaitai; l’art de tallar la tonyina vermella a l’estil japonès arriba a l’Hermitage

Una experiència gastronòmica que transcendeix els límits de l’ordinari on la tonyina de Balfergó serà la protagonista de la mà d’emblemàtics mestres i cuiners.

El pròxim 30 de novembre l’Hotel Hermitage ha organitzat un esdeveniment únic on, per primera vegada al país, els assistents podran gaudir d’una autèntica experiència multisensorial amb una cerimònia de Kaitai i un sopar de degustació amb maridatge de begudes incloses.

Però, què és una cerimònia Kaitai?

Es tracta d’una cerimònia amb una posada en escena única on es mostra la tècnica ancestral a l’hora de tallar una tonyina vermella de 120 kg on el mestre va detallant cadascuna de les seves parts, oferint una experiència culinària molt més profunda i donant resposta a les curiositats d’aquest ritual.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment comptarà amb la presència d’un autèntic mestre de Kaitai, l’emblemàtic Hideky Matsuhisa del Koy Hermitage i Koy Barcelona, un dels millors xefs de la cuina japonesa i una representant de Balfergó.

Balfergó s’ha convertit en una de les marques de tonyina vermella més reconegudes al món i la qualitat del seu producte s’ha situat en la cima gastronòmica. En l’actualitat, han complert el somni de portar la tonyina que pesquen als millors restaurants del món.

Posteriorment a la cerimònia, els assistents gaudiràn d’un sopar degustació amb maridatge de vins inclosos a peu dret amb les parts de la tonyina i una proposta única a Andorra, en un entorn de luxe on es podrà gaudir de la tradició i la tècnica d’una de les cuines més antigues del món i, a la vegada, d’una experiència gastronòmica inigualable.

SOPAR DEGUSTACIÓ

El preu del menú és de 85€ per persona i inclou l’experiència Kaitai, la degustació i les begudes.

Informació i reserves:

+376322682

A la secció de serveis pots contactar amb nosaltres, podem ajudar-te a potenciar la teva empresa i construir una identitat i presència online forta.

Ens pots trobar i connectar també a través del nostre Instagram

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt