fbpx

Menjat Andorra

Els productors artesans i de proximitat denuncien l’etiquetatge enganyós de marques estrangeres

Els elaboradors de productes d’alimentació artesanals i de proximitat d’Andorra denuncien la presència cada cop més elevada a les botigues de productes que utilitzen un etiquetatge enganyós per fer-se passar per andorrans.

El BonDia publica avui la notícia, que explica també que “el col·lectiu està treballant per constituir-se en associació i així defensar-se”. Aquests productors confien també que el Govern aprovi aviat una normativa relativa a etiquetatge i traçabilitat.

Algunes de les marques foranes que intenten aprofitar el creixent interès dels consumidors pels productes artesanals i de proximitat són “unes xocolates elaborades a l’estranger però amb imatges i el nom d’Andorra, que donen a entendre que són fetes aquí; bombons empaquetats amb un embolcall amb els colors del Principat i una representació de la grandalla; una mel recol·lectada fora les fronteres sota un nom enganyós (Le Souffle d’Adore); una cervesa fabricada a Lleida; o uns formatges elaborats a la Garrotxa sota marques com ara Montvalira.”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt