fbpx

Menjat Andorra

Tota la gastronomia d’Andorra a internet

La revista Menja’t Andorra va començar a caminar l’octubre de 2014 i des de llavors s’ha mantingut com l’única dedicada en exclusiva a la cuina andorrana. El 2019 vam començar una segona etapa, amb un canvi de format. I ara, sis anys, tretze números i una pandèmia després, n’iniciem la tercera, exclusivament en línia.

Fa alguns mesos vam posar en marxa el web www.menjatandorra.com.

En aquest canal de comunicació volem explicar què està passant dins de la nostra gastronomia: quins moviments hi ha de restaurants, productors, comercialitzadors i altres actors. Volem donar a conèixer els elements distintius de la cuina andorrana, el seu passat, present i futur.

Veiem la cuina com un patrimoni a salvaguardar i a difondre. Ens interessen les matèries primeres (agricultura i ramaderia), la recuperació de les tradicions culinàries, l’economia de l’àmbit de la restauració, la creativitat dels xefs, la qualitat del servei, la satisfacció dels paladars, i tot allò que envolta un bon plat i una bona taula. Compartirem també informacions d’altres països per ajudar els nostres professionals a adquirir perspectiva i a competir en un món globalitzat.

Volem tocar la nostra cuina des de molts angles, però no oblidem dos elements fonamentals per a nosaltres i per als nostres lectors: la recomanació de llocs on menjar i les receptes per fer a casa. Per això, al web trobareu seccions de notícies i d’entrevistes, una agenda i receptes. Hi trobareu tots els números de la revista en PDF.

Finalment, volem que us feu vostra la revista: volem que ens feu arribar informacions, suggeriments i consultes. Volem conèixer les vostres receptes, les vostres recomanacions de restaurants, els temes que us preocupen, les vostres opinions, les vostres reflexions… Per això posem a la vostra disposició un correu electrònic, info@menjatandorra.com, i els nostres comptes d’Instagram i de Facebook. Feu-los servir de manera pròdiga. Mentrestant, ens veiem als restaurants!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt