fbpx

Menjat Andorra

Escalfant motors per l’Andorra Taste

L’esdeveniment andorrà gastronòmic que cada cop desperta més interès internacional

Andorra Turisme s’ha desplaçat avui a Barcelona per presentar l’esdeveniment als mitjans de comunicació espanyols que tindrà lloc des del 13 al 17 de setembre a la capital. L’objectiu ha estat donar a conèixer l’oferta gastronòmica del país arreu del món i esdevenir un punt de trobada de la cuina d’alta muntanya.

En aquesta segona edició, es destaquen grans xefs de renom en l’àmbit internacional, la qual cosa posiciona a Andorra com l’epicentre i el punt de trobada de l’alta gastronomia d’alta muntanya.

L’any passat, prop d’un miler de persones de 26 països diferents van participar, tan presencialment com en línia, en les jornades professionals de l’Andorra Taste obtenint una àmplia cobertura tants dels mitjans del país com internacionals. De fet, van generar més de 2.500 referències de l’esdeveniment en els diferents mitjans de comunicació.

En aquesta segona edició, l’organització ha presentat l’acte a l’hotel Monument de Barcelona, on han donat a conèixer el programa amb totes les millores i novetats que s’inclouen aquest any, tant en el tàndem de les jornades professionals, com en les diferents activitats i degustacions populars que hi haurà. Un mix original i diferent que aporta un valor afegit al país alhora que permet desenvolupar nous motius de visita.

Durant la roda de premsa, s’ha emfatitzat que, Andorra Taste és un lloc de trobada gastronòmic on es viatja al passat i al present i es fusiona la tradició i la innovació, a part de conèixer i compartir.

D’altra banda, diversos representants de la cuina andorrana han admès que esdeveniments com aquest són un orgull per al país i han posat en relleu el privilegi que suposa  que grans cuiners puguin venir a ensenyar-nos la seva feina i que els cuiners andorrans puguin mostrar amb molta humilitat el tipus de cuina que volen representar.

En definitiva, del 13 al 17 de setembre, la nostra capital es convertirà en el nucli de la cuina d’alta muntanya, reunint a cuiners de renom internacional i xefs del país per mostrar l’essència, les arrels i les noves tendències de la cuina del futur.

Les jornades professionals  es podran seguir de manera gratuïta presencialment o en línia, les quals se celebraran de dimecres a divendres. A partir del divendres i durant tot el cap de setmana, se celebrarà l’Andorra Taste Popular, amb una vintena de propostes de xefs del país per passar un cap de setmana del més saborós.

Pots consultar el programa aquí.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt