fbpx

Menjat Andorra

Whatsapp Business: una eina per impulsar la gastronomia

“Aprèn a impulsar les vendes del teu restaurant amb Whatsapp Business.”

La tecnologia avança a una velocitat de vertigen com també ho fan les tendències del mercat i els gustos i preferències del client.  Vivim en una societat on la immediatesa està a l’ordre del dia i, una de les formes més ràpides i efectives per captar i fidelitzar clients és Whatsapp Business per a restaurants.

Whatsapp és una de les formes de comunicació més dominants en l’actualitat. Tothom coneix i utilitza aquesta aplicació per comunicar-se amb qualsevol persona.

Des de la vessant del màrqueting “Whatsapp Business” es converteix en una excel·lent eina de comunicació per crear valor i millorar la interacció amb els clients. 

Què és Whatsapp Business i perquè és interessant usar en un restaurant?

Funcionalitats gratuïtes per a enlairar el teu negoci

La versió Business és totalment gratuïta i, tot i que comunicativament funciona igual que Whatsapp també es pot:

  • Rebre comandes i reserves
  • Automatitzar missatges
  • Crear un catàleg de productes
  • Afegir l’horari del negoci
  • Crear campanyes de publicitat
  • Enviar promocions
  • Tenir-ho com un canal d’atenció al client

Però, com configurar-ho per treure-li el màxim rendiment?

El primer que s’ha de fer és descarregar l’aplicació i emplenar les dades essencials del negoci (nom, web, horaris, telèfon i imatge de perfil). Posteriorment, organitzar el menú/catàleg de productes a whatsapp (es poden categoritzar i és una forma molt potent de donar a conèixer els millors plats. Tots mengem pels ulls.

L’automatització per estalviar temps i donar servei

També és important activar els missatges automàtics, tant el de benvinguda com el d’absència per generar una comunicació més propera i de confiança. Addicionalment, es poden configurar fins a 50 respostes ràpides automàtiques per estalviar temps i simplificar la comunicació amb el client.

 Paral·lelament, amb l’aplicació es poden crear grups de contacte i segmentar als clients amb etiquetes, per exemple: nous clients, noves comandes, pagament pendent, pagat, comanda finalitzada, clients Prèmium, etc. També es poden crear llistes de difusió, és a dir, enviar un missatge a diferents clients a la vegada d’un sol cop com si fos un xat o comunicació directa i personalitzada per cada client.  

Finalment, Whatsapp Business té un camp d’estadístiques que permet analitzar l’efectivitat de les comunicacions i si li genera interès al client.

Les estratègies efectives de màrqueting són estratègies integrades, aprofitar totes les funcionalitats de Whatsapp Business és una excel·lent de treure-li suc a una de les xarxes socials més utilitzada arreu del món. I el millor de tot, és gratuïta.

A la secció de serveis pots contactar amb nosaltres, podem ajudar-te a potenciar la teva empresa i construir una identitat i presència online forta.

Ens pots trobar i connectar també a través del nostre Instagram

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt