fbpx

Menjat Andorra

Tots podem ser herois del menjar

El 16 d’octubre és el Dia Mundial de l’Alimentació. El tema escollit enguany per la FAO (l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació) és “Les nostres accions són el nostre futur: una millor producció, una millor nutrició, un millor entorn i una vida millor”.

Els aliments que escollim i la manera de consumir-los afecten la nostra salut i la del nostre planeta. Tenen un impacte en el funcionament dels sistemes agroalimentaris. Aquests dies s’ha celebrat el World Food Forum, una cimera sobre sistemes alimentaris per llançar noves accions per transformar la manera com el món produeix i consumeix aliments, amb l’objectiu de tornar al camí per assolir els objectius de desenvolupament sostenible, que pel que fa a aquesta qüestió és “fam zero”.

L’acció col·lectiva a 150 països és el que fa del Dia Mundial de l’Alimentació un dels dies més celebrats del calendari de l’ONU. Centenars d’esdeveniments i activitats de divulgació reuneixen g Governs, empreses, ONG, mitjans de comunicació i públic en general han debatut i proposat idees per assegurar dietes saludables per a tothom.

Mentre esperem conèixer les conclusions d’aquest esdeveniment, podeu veure i compartir un dels vídeos elaborats per la FAO per conscienciar infants i adults sobre aquesta qüestió.

El Menja’t Andorra està preparant també un reportatge en què organitzacions i empresa del país diran la seva sobre el tema. Si hi voleu participar escriviu-nos si us plau a info@menjatandorra.com.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt